středa 4. června 2014

Recenze emulzí EFFFI + soutěž

Že tuto značku neznáte? Nevadí. Mileráda Vás s ní seznámím.

Receptury všech emulzí EFFFI vytvořil neurolog MUDr. Ondřej Toman, odborník na čínskou medicínu. Emulze EFFFI jsou postaveny na vodní bázi a tvoří unikátní funkční řadu emulzí typu oil-in-water.

Je několik druhů těchto emulzí, které slouží k odlišným účelům:

  • Masážní emulze
EFFFI BLUE je vhodná pro regenerační masáž pro oblast svalů, GREEN pro oblast kloubů, ORANGE pro masáž svalstva před sportovním výkonem a RED je silně prohřívací emulze vhodná například pro masáž šíje, beder a podbřišku.

  • Emulze pro uvolnění 
EFFFI Canabbis má regenerační účinky na suchou, poškozenou a popraskanou kůži, AFTER SUN je chladivá emulze po opalování, se zklidňujícím a regeneračním účinkem a EFFFI YELLOW slouží jako prohřívací masážní emulze na kůži v oblasti šíje a spánků, která přináší úlevu po náročném dni a při únavě, taktéž pečuje o zarudlou pokožku nosního okolí.

  • Emulze pro krásu 
EFFFI GOLD  je emulze pro hladkou a zářivou pleť s účinnou látkou ze syntetického jedu chřestýšovce, pomáhá udržet mladistvý vzhled pleti - má intenzivní relaxační účinek na jemné i hlubší mimické vrásky a doporučuje se kombinovat s EFFFI PURPLE - regenerační emulzí z aloe vera, konopí a měsíčku, která zklidňuje pokožku při výskytu nepříjemného pnutí a zarudnutí a pečuje o zhojené jizvy po operacích a úrazech.

No a nakonec je tu řada EFFFI EXCLUSIVE - GOLD, PURPLE a SHAPE. Měla jsem tu čest otestovat první dva zmíněné produkty z této řady, a tak bych se jim ráda v tomto článku věnovala více. EFFFI SHAPE jsem zatím ještě nezkoušela, ale dělám si na ni zálusk, tak se můžete v nejbližší době těšit i na recenzi tohoto produktu pro péči o pokožku postiženou striemi a celulitidou.

Kosmetické emulze EFFFI EXCLUSIVE byly vyvinuty na základě mnoha pozitivních zkušeností se základními emulzemi EFFFI pro krásu. Jejich receptury byly zdokonaleny a obohaceny o vybrané cenné látky, které jejich vlastnosti vylepšily. Obě emulze obsahují kyselinu hyaluronovou pro pevnou a pružnou pleť a liposomy, které urychlují vstřebávání účinných látek hluboko do kožních buněk. 

Hlavní sloužkou EFFFI GOLD EXLUSIVE je syntetický jed chřestýšovce, který intenzivně působí proti vráskám. Nejen klinická studie potvrzuje, že již po první aplikaci dochází k výrazné redukci vrásek. Tuto emulzi nanáším večer (na noc) na celý obličej včetně očního okolí a pravdou je, že přibližně 2 - 3 hodiny po aplikaci jsou mimické vrásky mělčí a méně viditelné. Tento efekt je však zatím jen dočasný. Věřím však, že při dlouhodobém používání bude mít (díky složení této emulze) efekt delšího trvání, resp. že oddálím výskyt dalších vrásek. Kromě tedy již zmíněné optické redukce vrásek je pleť po použití krásně jemná a zářivá. Doporučila bych ji speciálně pro suchou, starší pleť s četnějším výskytem vrásek, ale i všem mladým osobám, které mají tak přeschlou a jemnou (tenkou) pleť, že jsou jejich mimické vrásky viditelnější.




EFFFI PURPLE EXCLUSIVE pleť díky obsahu konopného oleje a extraktu z měsíčku zklidňuje, regeneruje a po celý den ji spolehlivě chrání před nežádoucími vlivy životního prostředí. Doporučuje se aplikovat především ráno po předchozím večerním použití EFFFI GOLD EXLUSIVE. Tato emulze se mi osvědčila jako "zklidňovač podráždění" po použití agresivního peelingu. Je vhodná taktéž k péči o rty a o pokožku rukou.



Co jsem během používání postřehla je to, že EFFFI GOLD EXCLUSIVE se mi nanáší mnohem hůř než její sestra PURPLE. PURPLE se ihned vstřebá, zatímco GOLD vytvoří na povrchu kůže jemnou vrstvičku, která se déle vpíjí do pokožky (že bych neměla zase tak přeschlou pleť)? Proto je opravdu vhodnější používat "hutnější" GOLD na noc (hutnější neznamená mastnější, ani jedna emulze nezanechává mastný pocit). Já osobně si nedokážu představit tento produkt jako podklad pro denní make-up, jednou jsem to zkusila a konalo se "cuckování". ALE! Mamka to má úplně naopak. Právě kvůli tomuto si GOLD pochvaluje. Mamka má velmi...ale opravdu velmi suchou pleť. Takže PURPLE se jí do pleti vsákne ihned a za pár minut má zase na omak suchou pleť. V práci má emulzi pořád na stole, protože maže v jednom kuse :-D. GOLD jí na pleti zanechává o hodně déle pocit jemné, vyživené pleti - právě díky té tenounké "bariéře", která chrání pokožku a zabraňuje tak rychlému "vysychání pleti". Ani aplikace make-upu jí nedělá problém. Bude to zřejmě složením make-upu a tohoto produktu. Můj make-up se s GOLD-em prostě bije, zatímco mamčin ne. 



Na etiketě se píše, že tyto emulze se hodí pro téměř všechny typy pleti, především pak pro pleť sušší, stárnoucí a se sklonem k podráždění, pnutí a zarudnutí. Výjimku tvoří pleť velmi mastná. Já však věnovala pár vzorečků EFFFI GOLD EXCLUSIVE ženě, která patřila do skupiny osob se zralou, mastnější pletí (ne akné!) a dotyčná nezaznamenala nic, co by v negativním smyslu ovlivnilo její pleť.  Žádné ucpané póry, žádné zhoršení kvality pleti...

U těchto dvou produktů oceňuji taktéž velmi příjemnou, dlouhotrvající vůni a vzduchotěsný obal, který umožňuje hygienickou aplikaci a zaručuje zachování kvality produktu po celou dobu používání. 

A na konec dávám na vědomí všem soutěživým ženám, které by rády vyzkoušely emulzi EFFFI GOLD EXCLUSIVE, že na facebookových stránkách: www.facebook.com/EfffiGoldExclusive právě běží foto-soutěž o tuto emulzi. Nejedná se o žádné stupidní facebookovské lajkování, takže je to férová soutěž o kvalitní produkt. Stačí zaslat fotku, na které si připadáte krásná :). Tak do toho, soutěž běží do 30. června!!!

*Každá pleť je jedinečná, liší se u každého člověka podle přirozených vlastností a biologického věku a podle toho taky reaguje na stejné produkty odlišně -> subjektivní hodnocení, testováno na citlivé, suché pokožce.
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

© Holka Marnivá

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blog Layout Designed by pipdig