pondělí 30. června 2014

Až z dalekých Himalájí...Diet Esthetic Himalayan Goji

Traduje se, že Goji je receptem na dlouhověkost. Stará legenda vypráví o jednom klášteře, v kterém se mnichům podařilo výrazně si prodloužit život každodenní konzumací těchto červených bobulí. Himálajská Goji roste hlavně v Tibetu a v horských oblastech Mongolska - potřebuje ke svému růstu půdu bohatou na vápenec a také poměrně značnou nadmořskou výšku. Goji může růst až do nadmořské výšky 3500 m, kde se podobné rostliny vyskytují jen velmi vzácně. Právě tato schopnost růstu v místech, kde většina rostlin nemůže přežít, dává Goji její výživnou sílu. Co takhle "vdechnout" její sílu do Vaší pleti?

Diet Esthetic nabízí krém, který obsahuje právě tuto "zázračnou ingredienci".

Diet Esthetic Himalayan Goji

Kustovnice z Himálají obsahuje mnoho důležitých živin ve vzácně vysoké koncentraci (spoustu vitamínů a stopových prvků). Tato rostlina může být právem považována za jednu z nejvýživnějších a nejbohatších na antioxidanty - předčí i další exotické plodiny jako Acai. Goji je využívána tradiční čínskou medicínou po více jak 2000 let, a to především pro její prokazatelné omlazující účinky. Úspěchy a účinky goji spočívají ve zrychlení metabolismu buněk kůže, což zapříčiní, že se buňky rychleji obměňují. Díky tomu je pleť jemnější, pružnější a má mladistvý vzhled. Goji můžeme proto považovat za jednu z nejúčinnějších anti-aging ingrediencí.
I když je krém určen pro velmi suchou pleť, jeho konzistence je lehčí, rychle vstřebatelná a bez obsahu minerálních olejů, které by mohly mastit pleť a činit ji neprodyšnou, takže si myslím, že na tomto krému si "pochutná" nejen přeschlá pokožka.
Krém používám přes den, tvoří opravdu dobrý základ pro aplikaci make-upu. Na noc používám poněkud "hutnější" krémy (nebo oleje), avšak krém je vhodný samozřejmě i na noc - pochvalovat si jej budou především ti, kteří nesnesou pocit mastnějšího obličeje.

Aktivní látky:
  • Goji: Omlazuje pokožku. Plody goji jsou organicky pěstované. Neobsahují parabeny (konzervační látky, které mohou způsobovat alergie). 
  • Aloe Vera: Zajišťuje dokonalou hydrataci, chrání pokožku po celý den. 
  • Šípkový olej: Olej lisovaný ze semen plodu šípku je svými účinky jedinečný. Viditelně zpomaluje projevy stárnutí, tedy tvorbu vrásek, které vyhlazuje. Na pleť působí protizánětlivě a regeneračně. Olej Vaši pleť též zjemní a hydratuje.
  • Arganový olej: Je jedním z nejvzácnějších olejů na světě. Pro marocké ženy je díky svému jedinečnému složení po staletí přírodním elixírem krásy a mládí. Proto se agranovému oleji někdy říká "marocké" nebo "tekuté" zlato. Pomáhá předcházet poškození kůže a jejímu stárnutí. V neposlední řadě předchází vzniku strií na kůži a zároveň snižuje jejich viditelnost.
  • Avokádový olej: Obnovuje elasticitu, zvláčňuje, vyhlazuje a zbavuje pleť vrásek. 
  • Bambucké máslo: Poskytuje pleti optimální hydrataci.
Výsledkem je pleť vláčná, hydratovaná a pocitově zpevněnější.
A vůně? Nevím tedy, jak voní plody Goji, ale z tohoto krému cítím poměrně silnou vůni šípkového oleje, která postupně slábne až zcela vymizí. Vůně mi připomíná trochu klasické toaletní mýdlo, které mám v koupelně.
Co dodat? Velmi příjemný krém za skvělou cenu :-). 
Tento krém a mnohé další můžete nakoupit na www.dietesthetic.cz.

*Každá pleť je jedinečná, liší se u každého člověka podle přirozených vlastností a biologického věku a podle toho taky reaguje na stejné produkty odlišně -> subjektivní hodnocení, testováno na citlivé, suché pokožce.
SHARE:

2 komentáře

  1. Zní to moc dobře, na anti-ageing si ještě moc nepotrpím, ale jednou se bude hodit :-) Ale Diet Esthetic má spoustu zajímavých produktů, také budu brzy jeden recenzovat :-)

    OdpovědětVymazat
  2. ...já už nějaký pátek používám anti-age produkty...přece jenom mi už táhne na třicet :-( :-)...

    OdpovědětVymazat

© Holka Marnivá

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blog Layout Designed by pipdig