pondělí 21. prosince 2015

Olivia Garden - The Kidney Brush, král kartáčů.

Věčný rozčesávací boj s mými vlasy mě "dohnal" k tomu, abych si konečně koupila kartáč za více než 100 Kč :-D. Dříve jsem si říkala, pchhhh, jsou to jen kartáče, raději investuji do vlasové kosmetiky, ale chyba lávky! Bez dobrého kartáče to prostě nejde...a tenhle hravě strčí do kapsy všechny Tangle Teezery apod. "udělátka", která si s mými vlasy nikdy neporadila!

Vždycky vidím tu hrůzu v očích své kadeřnice, když mi má rozčesat ty moje vysušené "plchy", které mi sahají už pod pas (a to nikdy nejdu ke kadeřnici s neumytými, neučesanými vlasy). Vezme na mě Tangle Teezer...a nebo hřebínky...a to je mučení!!! Příště si donesu můj malý objev i k ní a raději se tam učešu sama, aby viděla, že to jde i bez bolesti a hrsti vyškubaných vlasů :-)




Tímto děkuji e-shopu www.pro-vlasy.cz za doporučení The Kidney Brush, zn. Olivia Garden. Mám z něj opravdu radost, rozčesává jako žádný jiný, co jsem doposud vyzkoušela! Vlasy vůbec netahá, neškrábe vlasovou pokožku, a to je u mě teda zázrak!:-) A velkým plusem je i jeho tvar, skvěle se v ruce drží!


Co je vlastně ten Kidney Brush zač?

The Kidney Brush je anatomicky tvarovaný antistatický kartáč ve tvaru ledviny pro perfektní rozčesání suchých i mokrých vlasů. Díky jeho tvaru získáte maximální kontrolu a komfort při česání. Nylonové štětiny zakončené oblými hroty, které vlasy dokonale rozpletou aniž by došlo k jejich poškožení a ke dráždění vlasové pokožky. Přírodní kančí štětiny vyhladí povrch vlasového vlákna a vlasy tak získají zářivý lesk a budou hebké na pohled i na dotek.


Zakoupit jej můžete na stránce: https://www.pro-vlasy.cz/olivia-garden-the-kidney-brush-care-amp-style-black
Vybírat můžete z nesčetného množství kartáčů, hřebínků a dalších produktů této značky: www.pro-vlasy.cz/olivia-garden










Přikládám "heč" fotografii mých vlasů: 



SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

© Holka Marnivá

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blog Layout Designed by pipdig