čtvrtek 2. října 2014

Spotřebováno - Intenzivní komplex pro pokožku kolem očí tianDe

Bohužel, tenhle produkt "slibuje na etiketě" více než ve skutečnosti dokáže. Nemohu říct, že bych s ním byla vyloženě nespokojená, ale taky z něj nejsem bůhvíjak odvázaná. Existují totiž alternativy, které za menší peníz odvedou stejnou práci.


Co tvrdí etiketa?
Intenzivní komplex pro pravidelné ošetření citlivé pokožky snižuje viditelnost vrásek, zmenšuje otoky a kruhy pod očima, odstraňuje známky únavy, zmírňuje podrážděnost a záněty, zvlhčuje a rozjasňuje pokožku. Dlouhodobý účinek.


Co je psáno, to je dáno?
Je pravdou, že tato celulózová maska napuštěná níže uvedenými látkami pleť zvlhčí, a tím opticky odstraní známky únavy. Pleť kolem očí na malou chvilku vypadá odpočatě, ale která maska by to za těch 20 minut relaxování se zavřenýma očima nesvedla? Stejného efektu docílím "obyčejným" očním krémem, který nechám zchladit v ledničce a pak jej nanesu jako masku. Prvních pár aplikací se mi zdálo, že tento přípravek opravdu "bělí" kruhy pod očima, ale efekt (dost možná vsugerovaný) trval jen pár minut...škoda. Ani po těch padesáti aplikacích jsem si nějakého dlouhodobého (byť sebemenšího) "kruhy-gumovacího" účinku nevšimla....o vráskách nemluvě. Maska je tenoučká, dobře snášenlivá s citlivou pokožkou kolem očí a výborně "dávkuje vlhkost", která se všechna "vpije" do pokožky - za to palec nahoru!
Maska mi zrovna dvakrát nevoní. Vůni bych přirovnala k nadrcené trávě a kořínkům :-), prostě taková hořce - zelená! Olejová esence, která se nanáší po aplikaci masky na oční víčka, voní pro změnu velmi příjemně. Spousta lidí nedoporučuje cokoliv nanášet na oční víčka - kvůli jejich "prostupnosti" a potencionálním alergickým reakcím...já jsem však nezaznamenala žádnou opuchlost, pálení či zarudnutí, které by měla na svědomí tato fytoesence.





Složení:
Maska: cellulose, aqua, propylene glycol, glycerin, hydolyzed collagen, sorbitol, aldae extract, aloe barbadensis extract, angelica acutiloba root extract, chrysanthemum parthenium flower extract, parfum.
Fytoesence: olea europaea fruit oil, dimethicone, rosa centifolia flower oil, geranium maculatum root/flower oil, lavandula angustifolia flower extract.

Co dodat?
I když se tento produkt rozhodně nedá zařadit do totálních propadáků, tak si jej znovu nekoupím. Stejného efektu se mi totiž dostane od mnohem levnějších alternativ...a mimo to: ráda hledám produkty, které splňují to, co slibují...do puntíku :-)!

Přírodní kosmetika z Tibetu tianDe je k dostání na e-shopech: www.tiande-zlin.cz (Zlínský kraj), www.shop-tiande.cz (Brno a okolí) atd.

*Každá pleť je jedinečná, liší se u každého člověka podle přirozených vlastností a biologického věku a podle toho taky reaguje na stejné produkty odlišně -> subjektivní hodnocení, testováno na citlivé, suché pokožce.* 
SHARE:

3 komentáře

  1. Já, starý rejpal, bych měla velký problém hlavně s tím silikonem :-D Já mám na oči jen gelík, který toho moc nesvede, ale aspoň mám pocit, že něco dělám ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. P.S.: jaký používáš gel?

      Vymazat
    2. Tak ono je to často o tom pocitu :-)....
      Já, starý chemik, zase nějaký ten silikonek neřeším :-)...jsou dobré/špatné látky v produktech...a silikon rozhodně není nejhorší...je fatk, že některá pleť ho ale hůře snáší, no :-)

      Vymazat

© Holka Marnivá

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blog Layout Designed by pipdig