sobota 5. července 2014

Oční tyčinky Eyeloly - Čistá krása Vašich očí

...aneb dejte sbohem "uchošťourům"!

Společnost EYELOLY, s.r.o. je výhradně českou firmou, která se zabývá čistou krásou Vašich očí a nabízí kvalitní produkt, kterým pohodlně a rychle vyřešíte odstraňování nečistot z vnitřní strany víček s minimálním rizikem zanesení infekce a bez rozmazání líčení. Prach, hmyz, nečistoty, vlákna, zapadlé řasy, zbytky kosmetiky, bakterie i plísně jsou vlivy, které na naše oči každodenně negativně působí.

Oční tyčinky Eyeloly slouží jako moderní způsob k odstraňování ospalek, dále pak odstranění cizích tělísek z oka. Vhodné jsou také po aplikaci prodloužených řas, permanentního make-upu i k odstranění zbytků kosmetiky. Prach, zbytky řasenky i dráždivá vlákna z odličovacích tampónů se dostávají na spojivku oka. Velmi často dráždí, bolí a následně oči rudnou. S Eyeloly jednoduchým způsobem odstraníte jakoukoli nečistotu ze spojivkového vaku. Přitom si nenarušíte líčení kolem očí, a tím i zabráníte zviditelnění kruhů pod očima. Oční tyčinky Eyeloly jsou určeny k pravidelné oční hygieně u dospělých, dětí a domácích mazlíčků.
Při dodržování správné oční hygieny tak můžete minimalizovat zanesení infekce do očí, a tím snížit riziko vzniku různých nepříjemných zánětů očí. S těmito tyčinkami udržíte Vaše oči čisté a krásné.

Hygienická tyčinka se skládá z držátka, sloužící k zavedení oční tyčinky do oblasti oka a k jeho manipulaci. Na spodní části tyčinky je měkký ideálně tvarovaný hydrogel, obsahující netoxickou vodnou kapalinou. Každý hydrogel je samostatně kryt plastovým kloboučkem, který zamezuje vysychání.
Hydrogel je síť polymerních řetězců, je vysoce absorpční (mohou obsahovat více než 99,9% vody ) a má také určitou míru flexibility velmi podobné přírodní tkáni. Hydrogel se také využívá u kontaktních čoček.



Oční tyčinky Eyeloly zvládnou levou zadní:

  • Lehce a rychle vyndat prach, řasy, zvířecí chloupky, písek - prostě jakoukoli nečistotu z oka jedním tahem bez podráždění, slzení a červených žilek, a to i když máte nasazené kontaktní čočky - není třeba se obávat infekce, kterou byste si zanesli do oka, žádné vyndavání a oplachování kontaktní čočky pokaždé, když Vám spadne nečistota do oka.
  • Hygienicky odstranit ospalky, které vznikají při běžném vyplavování odpadu z očí nebo při onemocnění očí.  
  • Upravit líčení tekutých očních linek nejen při jejich nanášení, ale také v průběhu celého dne. Už žádné černé koutky, rozmazané linky, namalované řasy obalené bavlněnými vlákny z obyčejných tyčinek nebo opětovné líčení v průběhu dne.


    Tito pomocníci jsou jako stvořeni pro mě! Skvěle se s nimi pracuje. Kdejakou nečistotu (nejen) z vnitřního koutku oka vylovíte mnohem snadněji než s "obyčejnýma uchošťourama" :)). A když si náhodou máznete řasenkou pod oko, tak prostor pod namalovanými řasami lehce dáte do pořádku, aniž byste si zkazila svoje nalíčení, obalila řasy bavlněnými vlákny. Obyčejné tyčinky se těmto nemohou rovnat!

    Oční tyčinky Eyeloly můžete zakoupit přes e-shop na www.eyeloly.com, v očních optikách či kosmetických salonech.

    *Každá pleť je jedinečná, liší se u každého člověka podle přirozených vlastností a biologického věku a podle toho taky reaguje na stejné produkty odlišně -> subjektivní hodnocení, testováno na citlivé, suché pokožce. 

    SHARE:

    2 komentáře

    1. Tak to je drsné vidím poprvé :))

      http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

      OdpovědětVymazat
    2. Mám kocourka s velmi jemnou delší srstí. Často lovím v očích jeho chloupek. Od uchošťourů jsem měla spojivku vždy strašně podrážděnou něž se mi podařilo jej v oku najít. Tyto tyčinky jsou naprosto úžasná pomůcka na odstranění chloupků z oka. Mám je vyzkoušené a mohu jen doporučit.

      OdpovědětVymazat

    © Holka Marnivá

    This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

    Blog Layout Designed by pipdig