pátek 18. července 2014

MISSHA - Let´s get glam!

To bych si nemohla říkat Koreofil, abych mezi svými zkrášlovadly neměla i kousky korejské :-).

Missha - Let´s get glam!


Super věcička (nejen) pro bledule, které chtějí dodat v létě své pleti trochu "lesku"!

Missha Let´s get glam je narůžovělý, perleťový balzám s moooc příjemnou (květinovo-ovocnou) vůní, který kůži krásně rozzáří a díky 3D efektu, který vytváří obsah růžovo-zlatých perel, opticky zeštíhlí kontury těla (to však  neznamená, že z Vás jako mávnutím kouzelného proutku udělá štíhlou laň :-D).
Já se jej nemůžu nabažit, nanáším jej snad všude - na klíční kosti, ramena, paže, ruce... :-D!
Jeho výdrž je opravdu slušná a má i SPF 27, avšak není voděodolný! Takže pokud plánujete nějaké to letní koupání a opalování, na kůži Vám nevydrží. Já osobně se vždycky pod tento balzám natírám ještě Avéne opalovákem ve spreji s SPF 50+. Ani ne proto, že bych měla strach ze spálení - v životě jsem se nespálila - ale protože si nemíním zbytečně zadělávat na předčasné stárnutí kůže + svoji bledou pleť miluju a o byť náznak opálené kůže nestojím (pro mnohé asi šokující infomace:-)) :-P!
Balení je opravdu roztomilé - růžová plechovka, která ukrývá kromě samotného produktu taky velkou houbičku, kterou můžete aplikovat balzám na kůži. Doporučuji ji vždycky po pár použitích vyčistit. Mezi houbičkou a produktem je ještě průhledná, plastová krytka, která zabraňuje tomu, aby se houbička permanentně dotýkala balzámu. Samotný balzám má tužší konzistenci, v horku začíná ale "polevovat", takže jej skladuju na chladnějších místech. 

 
Balzám je k dostání na www.missha.cz ve dvou variantách. Růžové - Let´s get glam!, kterou bych doporučila především pro světlejší typy a zlaté - Glittering Gold, která je vhodnější pro snědší typy.

...so...Let´s get GLAM! :-)
SHARE:

6 komentářů

  1. Vypadá skvěle! Opalování mi taky nejde pod nos... sice mám období, že bych někdy nějakou tu barvu chtěla chytit, poslední dobou si spíš říkám: Proč? Na co? A jelikož vím, co UV dělá s kůží, nemám vážně zájem :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-)...jsem ráda, že v tom nejsem sama :-)).
      Na základce mi děcka dávala hodně najevo, co si myslí o mé barvě, takže jsem to nesla těžce...ale nějak jsem z toho vyrostla:-). Cesta do Indonesie mě ke všemu utvrdila v tom, že bledá kůže je krásná :-) - všem bledulím doporučuji cestu někam do Asie, to zvedne člověku sebevědomí jako nic jiného :). Všude reklamy na "běliče pleti", všichni chtějí být bledí, všichni se s tebou fotí, obdivují tvoji kůži, spoulucestovatelům to už lezlo na nervy, jak nás místní zdržovali jen kvůli tomu, aby se mě mohli dotknout a vyfotit:D...:-))...jojo...:-)...a je fakt, že vypadám o dost mladší než kamarádky, co se často opalují a kašlou na to, co s nimi UV dělá...takže i to je velké plus ,nás, neopalovačů :-))...

      Vymazat
    2. Mně se vždycky někdo ptal, proč se neopálím, proč nejedu k moři, proč na to slunko nevylezu a proč pořád sedím v tom stínu... No, protože proto :-D Jsem ráda, že jsem bílá, i když je problém sehnat make-up, ale od té doby, co jsem poznala Misshu a jejich BB, nemám potřebu měnit :-)
      A to by mě tedy opravdu vyvedlo z míry, kdyby si mě někdo chtěl vyfotit :-D :-D

      Vymazat
  2. Já mám od Misshy vyzkoušené zatím jen dva BB krémy a s těmi jsem byla spokojená, tohle je pro mě novinka :))

    OdpovědětVymazat
  3. Připomíná mi to Benefit Body Balm.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, je mu podobný :-)
      P.S.: ...máte na blogu krásné fotky a moc dobře se čtete...:-)....

      Vymazat

© Holka Marnivá

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blog Layout Designed by pipdig