čtvrtek 26. června 2014

Spotřebováno - Dermalogica AGE smart - multivitamin power recovery masque...

...aneb žádné sáhodlouhé povídání.

O Dermalogica produktech toho bylo na nejrůznějších serverech/blozích řečeno již tolik, že snad ani nemá cenu pitvat tuto značku do hloubky...najde si jak své skalní fandy, tak zaryté odpůrce.

K produktům této značky jsem se dostala díky vizážistickému kurzu, který jsem nějaký ten měsíc zpátky absolvovala. No, dostala...o značce jako takové vím již dlouho, ale až na kurzu jsem si řekla - majíc jejich produkty pořád na očích - že si udělám radost koupí nějakého "zkrášlovadla". Měla jsem tou dobou dost poničenou pleť - třikrát za den se odličovat a malovat asi neprospívá žádné pleti, a tak moje volba padla na Multivitamin power recovery masque. Moje pleť už opravdu žadonila po pořádné dávce vitamínů, zklidnění...potřebovala pořádně "nakopnout". P.S.: i když jsem make-up-ový závislák, tak v ty dny jsem už šminky nemohla ani vidět, děsila jsem se každého štětce, každého dalšího make-upu a přála jsem si, aby bylo po už všem... :-D. Ale k věci...

Maska slibovala intenzivně zregenerovat pleť "vystresovanou", stárnoucí...to vše díky vysokému obsahu vitamínů A, C, E a F.
  • Obsažený vitamin A pomáhá zvýšit pružnost a vlhkost.
  • Antioxidační vitaminy C a E pomáhají vytvořit štít proti volným radikálům.
  • Na živiny bohatý extrakt z řas pomáhá hydratovat a zjemňovat pokožku.
  • Pro-vitamin B5 napomáhá regenerovat poškozenou pokožku.
  • Rostlinné výtažky z lékořice, kostivalu a lopuchu zklidňují a pomáhají snížit citlivost pleti.  


A opravdu, tato krémová maska je spásou pro mou suchou, dehydratovanou, nevýraznou pokožku bez "života". Utíkám se k ní vždy, když moje pleť vyžaduje něco "VÍC"! Jejího účinku si všimnete především tehdy, kdy je Vaše pleť v katastrofálním stavu. Nejenže Vás její "něco jako citrus" vůně a decentní chladivé šimrání "nakopne", ale taktéž dodá Vaší pleti zdravou, svěží barvu, zjemní ji, zrychluje hojení nejrůznějších pupínků, strupů. Částo ji nanáším na problematická místa přes noc jako SOS péči, ale většinou ji aplikuji klasicky - jako masku. Na obale je napsáno, že po 15-ti minutách se má opláchnout, ale mně nedělá problém si ponechat masku na obličeji klidně hodinu - mé pleti to očividně nevadí, právě naopak se mi zdá, že takto dosahuji nejlepších výsledků :-).



Dermalogica Multivitamin power recovery masque je moje N.1 mezi maskami!!! A nejen moje, dokonce patří i do výzbroje mé oblíbené vizážistky Lisy Eldridge!

P.S.: Multivitamin Power Recovery Masque obsahuje některé rostlinné oleje, peptidy a antioxidanty, které jsou vhodné pro všechny typy pleti, avšak taky rostlinné extrakty dráždivé, stejně jako silný mentol - derivát menthoxypropanediol, které mohou u některé opravdu přecitlivělé osůbky způsobit nepříjemné podráždění pleti. Je tedy dobré si nejdříve udělat "test snášenlivosti".






 *Každá pleť je jedinečná, liší se u každého člověka podle přirozených vlastností a biologického věku a podle toho taky reaguje na stejné produkty odlišně -> subjektivní hodnocení, testováno na citlivé, suché pokožce.
SHARE:

3 komentáře

  1. Ahoj :) zaujala mě tato maska protože moje plet by taky potřebovala trochu péče a ,,odměny" :) . mohu se zeptat kde jsi tu masku koupila a jestli se dá objednat přes cz e-shop? hledala jsem a nenašla :) :-/
    Děkuji za odpověď Veronika :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím :-), já jsem ji zakoupila na vizážistickém kurzu, kde ji objednávala majitelka přímo od distributora pro ČR. Dá se zakoupit i online, zde: www.prodej.dermalogica.cz/AGE-smart-Multivitamin-power-recovery-masque-75-ml.html

      www.prodej.dermalogica.cz je oficiální e-shop značek Dermalogica v České republice a na Slovensku.Při nákupu na prodej.dermalogica.cz je tedy zaručena originalita všech zakoupených produktů Dermalogica.

      Vymazat
    2. Ahoj, jestli jsi z Prahy, mrkni na www.kosmetika-liceni-praha.cz, tam je na mě kontakt, pracuji s Dermalogicou a můžu ti masku sehnat.

      Vymazat

© Holka Marnivá

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blog Layout Designed by pipdig