sobota 14. června 2014

Dermedic - z vody zrozený

"Principem všech věcí je voda, z vody je vše a vše se do vody vrací." Thálét z Milétu 

Voda je dárkyní života. Voda je očistná, ozdravující, ale může být i smrtící. Voda je médiem pro životadárné procesy, ve vodě se může celou věčnost uchovat život v podobě nejmenších mikroorganismů, bez vody bychom nemohli existovat.

Mým dnešním úkolem je představit Vám dermokosmetiku Dermedic. Dermedic nabízí širokou škálu produktů pro péči o pleť, které jsou vyrobeny ze 100% čisté vody a nejvyššího možného obsahu aktivních látek.
Podle toho, jaký typ pleti máte (resp. jaký kožní problém chcete vyřešit), můžete vybírat z následujících řad:

Dermedic Angio Preventi
- vhodná pro osoby, které mají problémy se zarudnutím, otoky a podrážděním pleti. 

Dermedic MENQLUSIV Sensitiv 
- pro každého muže - normální pleť či pleť se sklonem k podráždění. 

Dermedic NORMACNE 
- vhodná ke každodenní použití na smíšenou a mastnou pleť se sklony k tvorbě akné. 

Dermedic HydraIN3 Hialuro 
- určena pro suchou, velmi suchou a dehydratovanou pleť.

V následujích odstavcích se s Vámi podělím o dojmy z používání dvou produktů z řady HydraIN3 Hialuro:


Enzymatický peeling HydraIN3 Hialuro pro suchou, velmi suchou a dehydratovanou pleť (hypoalergenní) - pokud jste majitelkami citlivé pleti jako já, tak moc dobře víte, že mechanický peeling není pro nás zrovna to nejlepší řešení, jak odstranit odumřelé buňky (musím se však přiznat, že já jemného mechanického peelingu využívám, někdy prostě potřebuji cítit to "obrušování", podle chuti střídám s enzymatickým). Nikdy nezapomínejte na to, že hrubý, špatně provedený mechanický peeling nám může spíše uškodit než pomoci. Především osoby s popraskanými žilkami v obličeji by se měly mechanickému peelingu vyhýbat jako čert kříži! Naštěstí je tu pro citlivky řešení právě v podobě enzymatických peelingů, které odstraní svrchní vrstvu odumřelých buněk aniž by došlo k podráždění pleti (doporučuji však nejdříve provést test citlivosti pleti na konkrétní produkt) - všechny určitě známe, jak vypadá obličej rudý jako rajče, obličej, který pne tolik, až máte pocit, že je vám  kůže o číslo menší.
  


Enzymatický peeling HydraIN3 Hialuro pomocí ovocných AHA enzymů (v 6%-ní koncentraci) šetrně odstraní odumřelé buňky, vyčistí póry, L-Arginin urychlí tvorbu nových buněk a obsažená kyselina hylauronová spolu s ureou zaručují v průběhu peelingu i po jeho ukončení hydratovanou pleť. Peeling se aplikuje na obličej, krk i dekolt stejně jako pleťová maska a nechá se působit 15 - 20 minut. Po uplynutí této doby se jeho zbytky jednoduše odstraní vatovým tamponem. Pleť je po použití tohoto peelingu rozzářená, sjednocená, hebká na dotek... a co víc - není nijak podrážděná. Prostě taková, jaká má po působení enzymatického peelingu být :-). HydraIN3 Hialuro peeling-u, vítám tě do řad mých "čističů - oblíbenců". A abych nezapomněla, peeling krásně, nevtíravě voní...je to takový ten mix lékárenské čistoty a něčeho jemného, dlouhotrvajícího navíc - mmm, nejsem moc dobrá v popisování vůní :-).


Koncentrované hydratační tělové mléko HydraIN3 Hialuro pro suchou, velmi suchou a dehydratovanou pleť (hypoalergenní) - nejen můj obličej je jako vyschlá zem, pokožka těla trpí dvakrát tolik. Především z mých loktů a kolen by se dalo vyčíst, jak moc moje pleť potřebuje hydrataci a výživu. Jako malá jsem trpěla na ekzémy...a to tedy hodně. Časem se to víceméně zklidnilo a teď už mi jen sem tam vyskočí nějaký menší ekzém na nejsušších partiích. O to víc se právě snažím předcházet vysušování pleti, takže mažu...mažu...a mažu :-). 



Tělové mléko HydraIN3 Hialuro díky obsahu termální vody, kyseliny hyaluronové, močoviny a ovesných proteinů pleť dokonale hydratuje, a to bez nutnosti několikrát za den aplikaci opakovat. Toto tělové mléko mě mile překvapilo. Lehce se roztírá a kromě krásné vůně (identické s vůní peelingu) nezanechává na pleti po aplikaci žádnou jinou stopu, žádný mastný film. Pocit mastného těla je jedna z věcí, kterou já opravdu nesnesu. Když jsem byla menší, tak mi mamka natírala ekzémy všelijakými "mastnotami". Na člověka se pak všechno lepilo a nebylo to vůbec příjemné :-/. 

Shrnuto, podtrženo...Dermedic-u dávám palec nahoru. První dva produkty, co jsem měla možnost vyzkoušet od této značky...a oba prospěly na výbornou! Dermedic produkty naleznete v lékárnách (i v těch internetových - www.lekarna.cz) a taky v některých e-shopech, které prodávají dermokosmetiku (www.krasa.cz, www.krasomil.cz, www.xparfemy.cz aj.).

Doufám, že se Vám dnešní recenze líbila a nekupí se u Vás takové tmavé, zlověstné mráčky jako u nás, ve Zlíně :-). 

*Každá pleť je jedinečná, liší se u každého člověka podle přirozených vlastností a biologického věku a podle toho taky reaguje na stejné produkty odlišně -> subjektivní hodnocení, testováno na citlivé, suché pokožce.
SHARE:

1 komentář

  1. Taky jsem nyní jeden dotestovala a taky spokojenost, takže přemýšlím, který bude další. :)
    Díky za tvůj článek.
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat

© Holka Marnivá

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blog Layout Designed by pipdig